Ons Full Service concept

Wij bieden een full service concept aan indien gewenst.
Hierbij denken we mee aan een innovatief en efficiënt ontwerp, de ontwikkeling, de inkoop van materialen & grondstoffen, primair- en/of secundair verpakken en het uitleveren van gereed product.
Ons professionele team staat klaar om u te helpen in iedere gewenste fase van uw verpakkingsproces!

Milieu

Verantwoord omgaan met het milieu staat bij ons hoog in het vaandel. Dit mede door compactering en gescheiden afvoer van afval, maar ook door de aanschaf van energiezuinigere machines en gebruik van LED verlichting in zowel fabriek als kantoor. Tevens kijken wij graag met u naar een milieu bewuste verpakking, denk hierbij aan het gebruik van verpakkingsmaterialen die door de consument gemakkelijk gescheiden kunnen worden.

Ontwerp

Heeft u een gewenste verpakking in gedachten die nog niet bestaat? Een verpakking waar wij nieuwe machines voor moeten ontwikkelen of ons huidige machinepark voor aan moeten passen? Samen met u kijken wij naar wat er mogelijk is en bekijken wij hoe we uw product zo efficiënt mogelijk kunnen verpakken met de door u gewenste uitstraling.

Inkoop

Bent u op zoek naar meer dan alleen het verpakken van uw producten, maar ook bijvoorbeeld de verpakking zelf? Wij kunnen voor u materialen passend voor uw product inkopen. Denk hierbij aan ”special made” etiketten, omdozen, retailverpakkingen en foliesoorten.

Opslag

In ons magazijn hebben wij 2000 palletplaatsen voor de tijdelijke opslag van uw pallets. Tevens hebben wij de mogelijkheid tot het verzorgen van geconditioneerde opslag.

Goederenvervoer

Naast verpakken is het transport van uw goederen bij ons in ervaren handen. Transport betekent voor ons niet alleen vervoer van A naar B, maar het leveren van een volledige dienst waarbij de Tracking & Tracing sluitend moet zijn. Naar aanleiding van uw transportwensen bekijken wij met welke partner wij u kunnen voorzien van uw transportbehoefte. Van het versturen van 1 verpakking, tot het versturen van een volle vracht zowel nationaal als internationaal.

 

Tracking en Tracing

Van inkomende pallets tot uitgaande pallets wordt alles geregistreerd door ons systeem. Hierbij hebben wij ten alle tijden voorraden, updates voor uw productie en kwaliteitschecks beschikbaar. Wij zorgen voor een beheersing van de voedselveiligheid in de productie en transportketen door een optimale track- en tracing registratie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u ontzorgen

Wij bieden een full service concept aan indien gewenst. Hierbij denken we mee voor een innovatief en efficiënt ontwerp en ontzorgen we u in de gehele supply chain.