Maak kennis met onze medewerkers

Total Pack heeft een divers team, waarbij iedereen van a tot z een bijdrage levert aan het eindresultaat. Maak hieronder kennis met enkele medewerkers.

Missie: Wij verpakken food en non-food producten, zowel primair als secundair. We ontzorgen onze partners in verschillende stadia van het bedrijfsproces waarbij flexibiliteit en transparantie centraal staan.

Visie: Wij hebben toegevoegde waarde voor onze partners op het gebied van innovatie, kennis & kunde van verpakkingen en supply chain.

Onze kracht is

Snel, goed en concurrerend

Total Pack is een bedrijf dat in 1998 is opgericht vanuit een dienstverlenende gedachte. Vele bedrijven en branches (producenten, retail, logistiek, marketing) hebben regelmatig activiteiten die niet tot hun corebusiness behoren. Total Pack heeft zich toen als doel gesteld om haar klant te gaan ontzorgen door deze activiteiten over te kunnen nemen (al dan niet tijdelijk).

Dat betekent op het gebied van secundair verpakken wij een groot en gevarieerd machinepark hebben opgebouwd. Daardoor kunnen wij bij ontzettend veel activiteiten een helpende hand bieden op een uitermate snelle, flexibele wijze.

De eerste 15 jaar vonden deze activiteiten plaats in Uden in een pand met een oppervlakte van 3.000 meter vloeroppervlak. Vanaf 2011 kwam er een kentering in de markt mede ten gevolge van de economische crisis.

Secundair verpakken voor de multinationals werd minder door sanering van merken. Dit had onder andere te maken met het streven naar minder transportkosten, CO2 emissiereductie en verdergaande automatisering in productiebedrijven. Hierdoor werden kleinere runs ook makkelijker te verwerken.

Om onze groeiplannen een nieuwe boost te geven besloten we om een totaalconcept aan klanten te gaan bieden. Tevens gingen wij ons ook richten op primair verpakken. Total Pack verhuisde naar Oss in een pand van 7.500 meter vloeroppervlak! Daarna is geïnvesteerd in afvulmachines, verpakkingslijnen, gecompartimenteerde ruimtes, certificeringen en werven en opleiden van eigen personeel.

Total Pack heeft nu 2 belangrijke pijlers:
– Ontzorgen (in de gehele supply chain)
– Waarde toevoegen aan producten

Door 25 jaar aan kennis, ervaring, kwaliteitsbewustzijn en ambitie van al onze medewerkers zijn we erg trots op ons bedrijf. Ook zijn wij trots om u als klant/partner te mogen verwelkomen en te bedienen.

Met onze no-nonsense mentaliteit durven we met recht te zeggen:
Total Pack verpakt bijna alles.

Dat kan. Dat is ons onderscheidend vermogen.
Afspraak is afspraak. Snel, goed en concurrerend.
Dat is onze kracht!

We maken graag kennis!

Kunnen wij u helpen met uw vraag?

Wij bieden een full service concept aan indien gewenst. Hierbij denken we mee voor een innovatief en efficiënt ontwerp, ontwikkeling, inkoop materialen en grondstoffen, primair- en/of secundair verpakken tot het uitleveren van gereed product. Mocht u willen kijken wat onze prijs zou zijn voor uw verpakkingsvraag? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!